Bryton - ProSalton Sportswearhouse
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *
Logo Ps Sportswearhouse Zwart
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *

BLACK FRIDAY DEALS

10% - 65% korting

Gebruik code bf10 of bf25

Bryton Inc.

Bryton Inc., afkomstig uit Taiwan, is opgericht door een team van elektronicafeaks met jarenlange kennis en kunde in het ontwikkelen van de beste GPS producten. Bryton heeft momenteel een complete lijn van GPS-fietscomputers en heeft een heldere doelstelling: GPS-apparaten maken die toegankelijk zijn voor alle soorten en type fietsers. Daarbij ontwikkelt Bryton deze GPS-apparaten zo makkelijk mogelijk in gebruik. Dankzij de komst van de Bryton Active App was het instellen van de fietscomputer en het bijhouden van de data nog nooit zo gemakkelijk.

Met de Bryton fietscomputers en fietsnavigatie, leg je elke fietstocht feilloos vast. Met de nauwkeurige en goed gedekte navigatie raak je onderweg nooit meer de weg kwijt. Dankzij de vele functies die beschikbaar zijn op de fietscomputers van Bryton, ben jij in staat om handig en overzichtelijk al jouw data te verzamelen en analyseren. Door het koppelen van de Bryton fietscomputer aan de Bryton app, maak je het gebruikersgemak compleet. Bryton is een absolute ‘game changer’ op het gebied van fietscomputers. Krachtige, easy-to-use en nauwkeurige fietscomputers voor elk type fietser!

Waarom Bryton?

Wielrenners en toerfietsers hebben technologie nodig waarop ze kunnen vertrouwen. Bekijk gedetailleerde gegevens over je prestaties of plan je volgende rit, het is allemaal mogelijk.

Waarom ProSalton?

Bij ProSalton kun je terecht voor GPS-fietscomputers en meer. ProSalton gaat net even verder in service en uitleg. Bezoek onze webshop of neem contact op en ervaar het zelf.