Casco E.motion2 Zwart Mat - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95
Prosalton
Casco E.motion2 Zwart Mat

Casco E.motion2 Zwart Mat

 160,00
In winkelmand

Casco E.motion2 Zwart Mat

Merk: Casco

De E.motion2 helm van Casco biedt extra veiligheid dankzij de volledige microschaalcoating, uitgebreid beschermingsgebied aan de achterkant van het hoofd en 360 ° reflexzicht. Het DISCFIT VARIO verstelsysteem en het CASCO-LOC sluitsysteem maken aanpassing aan het hoofd kinderspel. Het CASCOfit-systeem zorgt voor een perfecte pasvorm, aangename koeling en schokabsorptie. Een echt hoogtepunt voor de commuter en het dagelijkse stadsleven. Lees meer

Merk:
Casco Helmets
Maat:
S (52-54 cm), M (54-58 cm), L (58-62 cm)

CASCO biedt 24 maanden garantie op haar helmen en vizieren. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer helmen / brillen die onder de garantie vallen indien je het CASCO-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Stijlvol ontwerp.
Ergonomische, zeer comfortabele pasvorm.
Veilig dankzij verlengde nekzone.
Insectengaas.
CASCO-Loc moet met 2 handen worden dichtgeklikt.

Stijlvolle veiligheid met Casco E.Motion 2 fietshelm. Ook op de elektrische fiets!
De Casco E.Motion 2 fietshelm ziet er niet alleen goed uit. Deze helm is zeer geschikt voor op de elektrische fiets. Bij gebruik van elektrische fietsen gebeuren helaas steeds meer ongelukken. Dit komt mede doordat deze fietsen sneller gaan, men vaak qua reactievermogen toch iets te laat is met een val tot gevolg. Een goede reden om over te gaan tot het gebruik van een goede en veilige fietshelm: De Casco E.Motion 2. De Casco E.Motion 2 is een goede helm voor de elektrische fiets omdat deze een grotere bescherming geeft aan het hoofd dan de meeste andere fietshelmen. Dit komt omdat de helm wat verder doorloopt aan de achterzijde. De kwetsbare nek wordt zo beter beschermd. De E.Motion 2  is voorzien van Airfit. Dat houd in dat de helm geen zweterige pads heeft, die altijd op een verkeerde plek druk geven en na lang gebruik alleen maar irriteren. De Airfit houdt in dat de helm gedragen wordt op een net welke aan de binnenkant zit. Een verstelbaar netje wat zorgt voor verkoeling over het hele hoofd en altijd prettige zit. Kies voor duurzaamheid. De Casco E.Motion 2 is wellicht niet de goedkoopste helm, maar wel de beste! En, ook belangrijk; de helm heeft een zeer groot draagcomfort vanwege de contactloze constructie met het Airfit-net. Door een handige draaiknop en makkelijk verstelbare kinsluitband is de Casco E.Motion goed aan te draaien op elk hoofd.

Specificaties
Kleur

Zwart

Maat

S (52-54 cm), M (54-58 cm), L (58-62 cm)

Pasvorm

Zeer comfortabel

Merk

Casco Helmets

Geslacht

Dames, Heren, Unisex

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling