Casco Roadster Black/Anthracite (visor optional) - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95
Prosalton
Casco Roadster Black/Anthracite (visor optional)

Casco Roadster Black/Anthracite (visor optional)

 100,00
 90,00
In winkelmand
+4

Casco Roadster Black/Anthracite (visor optional)

Merk: Casco

Casco Roadster zonder vizier. Stijl ontmoet functionaliteit. Goed ontworpen met gebogen randen en ronde vormen is de CASCO Roadster een zeer aantrekkelijk product met mooie waaiervormige ventilatieopeningen. Hoogwaardige matte vernis en de kleuraccentuering, die gedeeltelijk is afgewerkt met stippenpatroondecoratie, vormen de laatste hand aan het ontwerpconcept dat in elk detail wordt gevolgd. De Roadster is bedoeld voor alle stijlbewuste fietsers, commuters, die in het dagelijks leven en woon-/werkverkeer op zoek zijn naar een bijzondere helm en genieten van slimme detailoplossingen. Lees meer

Merk:
Casco Helmets
Maat:
S (50-54), M (55-57), L (58-60), XL (60-63)

CASCO biedt 24 maanden garantie op haar helmen en vizieren. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer helmen / brillen die onder de garantie vallen indien je het CASCO-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Stijlvol ontwerp.
Ergonomische, zeer comfortabele pasvorm.
Veilig dankzij verlengde nekzone.
Insectengaas.
Reflecterend, veiligheid door zichtbaarheid rondom.
CASCO-Loc moet met 2 handen worden dichtgeklikt.

Stijlvolle veiligheid met Casco Roadster fietshelm. Ook op de elektrische fiets! Casco Roadster zonder anti-kras vizier. Stijl ontmoet functionaliteit. De Roadster overtuigt met modern stedenbouwkundig ontwerp en zijn aanpassingsvermogen in het dagelijks gebruik. Goed ontworpen met gebogen randen en ronde vormen is de CASCO Roadster een zeer aantrekkelijk product met mooie waaiervormige ventilatieopeningen. Hoogwaardige matte vernis en de kleuraccentuering, die gedeeltelijk is afgewerkt met stippenpatroondecoratie, vormen de laatste hand aan het ontwerpconcept dat in elk detail wordt gevolgd. Het aantrekkelijke uiterlijk kan sportiever overkomen met het hoogwaardige panoramische vizier in optische klasse 1. Het sluit naadloos aan op de helm en creëert een comfortabel, tochtvrij zicht dankzij de unieke afdichting op het gezicht. Het is echter geschikt voor brildragers. Dit vizier is optioneel bij de helm aan te schaffen tegen meerprijs. De Roadster is bedoeld voor alle stijlbewuste fietsers, commuters, die in het dagelijks leven en woon/werkverkeer op zoek zijn naar een bijzondere helm en genieten van slimme detailoplossingen.

Helm heeft een veilig 360 ° zicht, Monocoque-Ultra, Disc-fit-Vario, CASCO-Loc, insectenbescherming. Door de geïntegreerde reflector strips wordt een 360 graden zichtbaarheid gegeven. Deze helm voldoet* aan de EN 1078 norm. Dit is een Europese veiligheidsnorm omtrent helmen voor fietsers en gebruikers van skateboards en rolschaatsen.

Specificaties
Kleur

Grijs, Reflecterend, Zwart

Maat

S (50-54), M (55-57), L (58-60), XL (60-63)

Pasvorm

Zeer comfortabel

Merk

Casco Helmets

Geslacht

Dames, Heren, Unisex

Alternatieve producten
Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling