Casco Speedairo RS Antracite with Vautron® visor - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 (m.u.v. Hotspot Design)
Prosalton
Casco Speedairo RS Antracite with Vautron® visor

Casco Speedairo RS Antracite with Vautron® visor

 320,00
 250,00
In winkelmand
+7

Casco Speedairo RS Antracite with Vautron® visor

Merk: Casco

De Casco SPEEDairo RS is het topmodel van Casco. Het is de ultieme aerodynamische helm! Het is ontworpen om de luchtstroom naar het hoofd te verminderen voor betere prestaties met behoud van uitstekende ventilatie. In tegenstelling tot andere helmen, zit de SPEEDairo met een hoofdnetje contactloos op het hoofd. Dit maakt de helm zeer comfortabel en zorgt voor de ultieme luchtstroom rond het hoofd. Het geïntegreerde zonnevizier (verwijderbaar en liftbaar) biedt een 360 ° zicht. De VAUTRON® is meekleurend naar gelang het aanbod van UV/zonlicht. Dit betekent dus dat deze bril universeel te gebruiken valt, bij zowel bewolkt als zonnig weer. LET OP brildragers: dit biedt de mogelijkheid om een ​​bril achter het vizier te dragen. Lees meer

Merk:
Casco Helmets
Maat:
M (54-59 cm), L (59-63 cm)

CASCO biedt 24 maanden garantie op haar helmen en vizieren. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer helmen / brillen die onder de garantie vallen indien je het CASCO-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Zeer compacte helm (vormt mooi strak langs het hoofd).
Zeer hoogwaardig afwerkingsniveau en geleverd in Casco-koffer.
Aerodynamisch en contactloos op het hoofd waardoor luchtstroom perfect kan ventileren.
Veilig vanwege dubbele schaal en monocoque-constructie.
Groot zichtveld.
Insecten-net ingebouwd.
VAUTRON® vizier kleurt mee met de zon, bij bewolkt weer helder transparant.
Brildragers kunnen bril ophouden achter vizier.
Met 1 hand is de kinband los te maken (CASCO-loc).
Kinband moet met 2 handen worden vastgeklikt.

Veiligheid voorop! Deze CASCO-helm biedt veiligheid voor hoofd en oren. Vanwege de vorm van de helm is deze beschermend rondom het gehele hoofd en achter de oren. Door deze vorm blijft het hoofd bij een val vaak volledig van de grond en absorbeert de helm de schok. Het met de zon meekleurende vizier, SPEEDmask Vautron®, is hét pareltje van CASCO. Daarnaast zijn er ook verschillende andere vizieren beschikbaar voor de meeste helmen uit de CASCO Speedairo-serie. Het is mogelijk om een bril te dragen onder deze CASCO-helm met vizier, gemakkelijk dus en geen speciale sportbril meer nodig! De SPEEDairo RS is te gebruiken voor meerdere activiteiten binnen de fietssport. Zo is deze helm te gebruiken in triathlons, fietswedstrijden, trainings- en particuliere ritjes of tijdens het mountainbiken. Met het af te halen of op te klappen vizier (SPEEDmask) kun je deze helm daadwerkelijk ook altijd gebruiken. Snelheidswinst kan gerealiseerd worden door de gepatenteerde luchtgeleiders en de monocoque-constructie. Deze maakt de helm extreem gestroomlijnd en zeer licht. De druppels aan de achterzijde bootsen het aerodynamische druppeleffect na en voegen zich naar de luchtstroom van de atleet. Het SPEEDmask heeft een groot zichtveld en beschermd perfect tegen de wind en de zon. De Casco SPEEDairo RS fietshelm is een uitstekende combinatie tussen aerodynamica en ventilatie. Het vizier van de Casco Speedairo RS verbetert je zicht! Bij de SPEEDairo RS wordt standaard een vizier van CASCO meegeleverd, in dit geval een meekleurend VAUTRON-vizier dat zich aanpast aan de hoeveelheid zon of de hoeveelheid licht dat er op dat moment is. Dus een perfect vizier voor elk moment van de dag! Het is mogelijk om het vizier ‘naar boven te schuiven’, zo heb je op alle momenten duidelijk zicht op de weg.  Groot voordeel van het VAUTRON-vizier, welke meekleurt met de zon, is dat je hiermee te allen tijde zicht hebt. Het vizier is vastgezet met twee rubberen banden waardoor het gemakkelijk te vervangen of te verplaatsen is. Een goed afgestelde helm biedt bescherming. CASCO helmen hebben een eigen sluitsysteem (CASCO-loc) een simpel maar zeer stevig systeem dat de helm sluit doormiddel van een ‘klik’. Naast CASCO-loc hebben de helmen een Disk Fit Vario, dit zorgt voor de aanpasmogelijkheden zowel horizontaal als verticaal! Customizen van de helm kan ook. Het merendeel van CASCO is aanpasbaar met verschillende kleuren elastiek, zie Casco myStyle.

Voordelen Casco Speedairo RS

-          CASCO-loc
-          Disk Fit Vario
-          Insectguard
-          Brildragers kunnen bril ophouden
-          Afneembaar vizier (incl. beschermdoekje)
Deze helm voldoet* aan de EN 1078 norm. Dit is een Europese veiligheidsnorm aangaande helmen voor fietsers en gebruikers van skateboards en rolschaatsen.*getest door de gerenommeerde Duitse keur- en certificeringsinstantie TüV.

Speedairo2 Rs 800px
Specificaties
Kleur

Grijs, Zwart

Maat

M (54-59 cm), L (59-63 cm)

Pasvorm

Zeer comfortabel

Merk

Casco Helmets

Geslacht

Dames, Heren, Unisex

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling