Garmin Watch Fenix 6 Solar Multisporthorloge Silver - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 (m.u.v. Hotspot Design)
Prosalton
Garmin Watch Fenix 6 Solar Multisporthorloge Silver

Garmin Watch Fenix 6 Solar Multisporthorloge Silver

 749,99
 639,00
In winkelmand
+3

Garmin Watch Fenix 6 Solar Multisporthorloge Silver

Merk: Garmin

De nieuwe fēnix® 6 Solar is uitgerust met Power Glass™, een transparante lens die zonne-energie opwekt om de accuduur van de batterij te verlengen. Benut de kracht van de zon met de fēnix® 6 Solar multisport GPS-watch serie. Met een Power Glass™ lens voor opladen met zonne-energie en aanpasbare Power Manager opties blijft deze smartwatch wekenlang actief en is het altijd klaar voor gebruik. Track nieuwe activiteiten, zoals indoor klimmen, surfen en nieuwe opties voor mountain biking. Hou je trainingsprogressie in de gaten met performance data, inclusief training load, VO2 max, en hoogte-acclimatisatie. Bekijk uitgebreide gezondheidsfuncties en handige smart functies zoals muziekstreamen, verbeterde polshartslagmeting, Pulse Ox sensor, notificaties, contactloos betalen met Garmin.

Deze versie is 47 mm groot. Lees meer

 749,99
 639,00
Op verlanglijstje
Merk:
Garmin
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Triathlon, Wandelen, Yoga

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het Garmin-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Met de geïntegreerde hartslagmeter meet je eenvoudig je hartslag.
Dankzij de gps sensor en GLONASS navigeer je met het horloge.
Betaal contactloos met je smartwatch via Garmin Pay.
Power Glass™ met zonnelaadlens.
Het is niet mogelijk om te bellen met het horloge.

Met een 47 mm groot, in zonlicht afleesbaar scherm biedt het multisport GPS-horloge trainingsstatus, hardloop-/fietsdynamiek en milieuvriendelijke geschatte VO2 max-schattingen. Het biedt mogelijkheden voor een unieke PacePro™-functie die je helpt uw ​​pacingstrategie op het goede spoor te houden en voor een op de graad afgestemde begeleiding biedt tijdens het lopen van een tocht. Deze veelzijdige horloges zijn gestyled om de hele dag te dragen. Andere hoogtepunten zijn verbeterde polshartslag, slimme meldingen, Pulse Ox-detectie, Garmin Pay™ contactloze betalingen en meer. Aanpasbare Power Manager-modi laten je zien en regelen hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij beïnvloeden.

Specificaties
Sport

Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Triathlon, Wandelen, Yoga

Merk

Garmin

Kleur

Zilver, Zwart

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling