Garmin Fenix 6S Multisporthorloge Silver - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95
Prosalton
Garmin Fenix 6S Multisporthorloge Silver

Garmin Fenix 6S Multisporthorloge Silver

 599,99
 515,00
In winkelmand
+11

Garmin Fenix 6S Multisporthorloge Silver

Merk: Garmin

Voor atleten en outdooravonturiers zijn de horloges van de Fenix 6S de krachtige manier om uw prestaties te verbeteren en uw kaarten en muziek onderweg mee te nemen. Deze robuuste, hoogwaardige horloges zijn voorzien van navigeerbare gekleurde kaarten, polshartslagmeter, opslag voor maximaal 2000 nummers en Garmin Pay contactloze betalingsoplossing.

Deze versie is 42 mm groot. Lees meer

Merk:
Garmin
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Triathlon, Wandelen, Yoga

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het Garmin-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Met de geïntegreerde hartslagmeter meet je eenvoudig je hartslag.
Dankzij de gps sensor en GLONASS navigeer je met het horloge.
Betaal contactloos met je smartwatch via Garmin Pay.
Het is niet mogelijk om te bellen met het horloge.

De fēnix 6 serie is de nieuwste generatie ultieme outdoor GPS smartwatches . Ontwikkeld op basis van de behoeften en prestaties van atleten en outdoor avonturiers. De fēnix 6 Serie is voor hen die grenzen verleggen en verwachtingen bijstellen. De stijlvolle fēnix 6 is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen, met geavanceerde functies en een aanzienlijk verbeterde levensduur van de batterij. Deze robuuste smartwatches zijn gebouwd om iedere uitdaging aan te gaan en passen bij een actieve levensstijl in welke vorm of intensiteit dan ook. De horloges zijn uitgerust met verbeterde hartslagmeting op de pols, Pulse Ox, outdoor navigatiesensoren , ingebouwde activiteitenprofielen, een nieuwe powermanagement functie, prestatiemetingen, contactloos betalen, smart phone meldingen en meer. Geoptimaliseerd voor outdoor activiteiten hebben de sportieve smartwatches een always on display die zelf in fel zonlicht duidelijk afleesbaar is.

Specificaties
Sport

Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Triathlon, Wandelen, Yoga

Merk

Garmin

Kleur

Wit, Zwart

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling