Garmin Watch Fenix 6S PRO Multisporthorloge - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 (m.u.v. Hotspot Design)
Prosalton
Garmin Watch Fenix 6S PRO Multisporthorloge

Garmin Watch Fenix 6S PRO Multisporthorloge

 699,99
 585,00
In winkelmand
+15

Garmin Watch Fenix 6S PRO Multisporthorloge

Merk: Garmin

Voor atleten en outdooravonturiers zijn de horloges van de Fenix 6S PRO de krachtige manier om uw prestaties te verbeteren en uw kaarten en muziek onderweg mee te nemen. Deze robuuste, hoogwaardige horloges zijn voorzien van navigeerbare gekleurde kaarten, polshartslagmeter, opslag voor maximaal 2000 nummers en Garmin Pay contactloze betalingsoplossing.

Deze versie is 42 mm groot. Lees meer

Merk:
Garmin
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Triathlon, Wandelen, Yoga

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het Garmin-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Met de geïntegreerde hartslagmeter meet je eenvoudig je hartslag.
Dankzij de gps sensor en GLONASS navigeer je met het horloge.
Betaal contactloos met je smartwatch via Garmin Pay.
Het is niet mogelijk om te bellen met het horloge.

Met de kleinere (42 mm) fēnix® 6S PRO multisport GPS-horloges kunt u kaarten, muziek, intelligente tempoplanning en meer toevoegen aan uw trainingen - zonder uw pols zwaarder te maken. Geavanceerde trainingsstatus, hardloop-/fietsdynamiek en milieuvriendelijke geschatte VO2 max-schattingen zijn binnen handbereik. Bovendien zorgt een unieke PacePro™ -functie ervoor dat uw pacingstrategie op het goede spoor blijft met aangepaste begeleiding tijdens het volgen van een cursus. Deze veelzijdige horloges zijn ontworpen om de hele dag te dragen en worden geleverd met voorgeladen TOPO-kaarten en skikaarten voor meer dan 2.000 wereldwijde skiresorts. Andere hoogtepunten zijn verbeterde polshartslag, slimme meldingen, Pulse Ox-detectie en Garmin Pay™ contactloze betalingen. Om de gebruikstijd om de pols te maximaliseren, kunt u met de aanpasbare energiebeheermodi zien en regelen hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij beïnvloeden.

Specificaties
Sport

Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Triathlon, Wandelen, Yoga

Merk

Garmin

Kleur

Wit, Zwart

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling