Garmin Outdoornavigatie GPSMAP® 65s - ProSalton Sportswearhouse
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *
Logo Ps Sportswearhouse Zwart
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *

BLACK FRIDAY DEALS

10% - 65% korting

Gebruik code bf10 of bf25

Garmin Outdoornavigatie GPSMAP® 65s

Garmin Outdoornavigatie GPSMAP® 65s

 399,99
 380,00
In winkelmand

Garmin Outdoornavigatie GPSMAP® 65s

Merk: Garmin

Vooraf geïnstalleerde TopoActive kaarten van Europa bieden gedetailleerde weergaven van navigeerbare weg- en offroad-netwerken, waterwegen, natuurlijke kenmerken, gebieden voor landgebruik, gebouwen en meer. Lees meer

 399,99
 380,00
Op verlanglijstje
Sport:
Outdoor, Wandelen

Productinformatie

GPS- en GLONASS-ontvanger en GALILEO-satellietsystemen
Zeer nauwkeurige positie bepaling
Hoogtemeter
Lange batterijduur

UITGEBREIDE GNSS-ONDERSTEUNING. Multi-band-technologie en uitgebreide GNSS-ondersteuning (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS en IRNSS) bieden optimale nauwkeurigheid bij steile hellingen, straatcanyons en dichte bossen.

ABC-SENSOREN. Navigeer over iedere trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

VOORAF GELADEN TOPOACTIVE EUROPE KAARTEN. Vooraf geïnstalleerde TopoActive kaarten van Europa bieden gedetailleerde weergaven van navigeerbare weg- en offroad-netwerken, waterwegen, natuurlijke kenmerken, gebieden voor landgebruik, gebouwen en meer.

SMARTPHONE MELDINGEN. Ontvang e-mails, sms-berichten en waarschuwingen rechtstreeks op je handheld wanneer deze is gekoppeld met een compatibel smartphone.

GARMIN EXPLORE APP. Plan, bekijk en synchroniseer waypoints, routes en tracks met behulp van de Garmin Explore app en website. Je kunt zelfs voltooide activiteiten bekijken terwijl je nog in het veld bent.

GEOCACHEN. Ontvang automatische cache-updates van Geocaching Live, inclusief beschrijvingen, logboeken en tips.

MICROSD™-UITSPARING. Gebruik je compatibele toestel en microSD geheugenkaart om TOPO 24K kaarten te downloaden en een route te volgen, of toegang te krijgen tot HuntView Plus kaarten om publieke terreinen en grenzen te bekijken, evenals de namen van grondeigenaren en grenzen.

Specificaties
Sport

Outdoor, Wandelen

Merk

Garmin

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling