Garmin Outdoornavigatie Montana® 680t - ProSalton Sportswearhouse
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *
Logo Ps Sportswearhouse Zwart
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *

BLACK FRIDAY DEALS

10% - 65% korting

Gebruik code bf10 of bf25

Garmin Outdoornavigatie Montana® 680t

Garmin Outdoornavigatie Montana® 680t

 629,00
 539,00
In winkelmand

Garmin Outdoornavigatie Montana® 680t

Merk: Garmin

De veelzijdige Montana 680t van Garmin wijst je overal de weg, op het water, op de weg en op wandelpaden. Het toestel heeft een groot, kristalhelder kleuren touchscreen van 4 inch dat ook in zonlicht goed afleesbaar is, met staande en liggende weergave, en is voorzien van GPS- en GLONASS-positiebepaling om je locatie ook onder de zwaarste omstandigheden snel en nauwkeurig te kunnen bepalen. Lees meer

 629,00
 539,00
Op verlanglijstje
Sport:
Fietsen, Outdoor, Sportvissen, Wandelen, Watersport

Productinformatie

GPS- en GLONASS-ontvanger
Zeer nauwkeurige positie bepaling
Hoogtemeter
Laad eenvoudig waypoints, routes en geocaches
Toe te passen bij meerdere outdoor-/sportactiviteiten

Je kunt altijd direct zien waar je bent en met het nieuwe track management is het vastleggen van tracks gemakkelijk te beheren. De Montana 680t is voorzien van een 3-assig elektronisch kompas met barometrische hoogtemeter en wordt geleverd inclusief recreatiekaart van Europa en 1 jaar gratis abonnement op BirdsEye satellietbeelden. De Montana 680t is bovendien uitgerust met een duurzame, waterbestendige 8-megapixel camera die bestand is tegen de elementen.

Bekijk het breed. Het voor outdoor-gebruik geoptimaliseerde 4-inch scherm met staande en liggende weergave van de Montana 680t is onder alle lichtomstandigheden uitstekend afleesbaar. Dankzij de gebruikersvriendelijke bediening via het touchscreen kun je informatie sneller vinden en heb je meer tijd over om van het buitenleven te genieten. Avonturiers zijn bijzonder te spreken over het extra grote scherm van de Montana, dat dankzij de grote gegevensvelden en de duidelijk zichtbare kaartfuncties onder alle omstandigheden goed afleesbaar is. De Montana 680t is duurzaam, waterdicht en bestand tegen de elementen. Stoten, stof, vuil, vocht en water kunnen dit robuuste navigatietoestel niet deren.

Neem foto's met geotags. Leg locaties en herinneringen vast met de verbeterde 8 megapixel digitale camera van de Montana 680t. Elke foto krijgt automatisch een geotag met de locatie waar die werd gemaakt, zodat je later eenvoudig naar die locatie kunt terugnavigeren. Maak foto's in staande of liggende oriëntatie. Beheer je foto's en bekijk via BaseCamp™ op een kaart waar ze zijn gemaakt. Breid de geheugenruimte uit met een microSD™ kaart om meer foto's te kunnen opslaan of foto's van andere toestellen te kunnen bekijken.

Nauwkeurige positiebepaling. Dankzij de nieuwe, ultragevoelige GPS- en GLONASS-ontvanger kan de Montana 680t je positie snel, nauwkeurig en ononderbroken bepalen, ook in dichte bebossing en diepe valleien. Het voordeel hiervan spreekt voor zich: Of je nu diep het bos ingaat of zich in de buurt van hoge gebouwen en bomen bevindt, op de Montana 680t kunt u rekenen als het echt nodig is.

Gemakkelijk mee te nemen. Dankzij talloze compatibele steunen kan de Montana worden gebruikt op fietsen, in terreinwagens, in boten, als handheld en in je auto, om iedere dag gemakkelijk de weg te vinden. Je kunt de optionele autohouder gebruiken in combinatie met City Navigator kaarten voor gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen, of de optionele extra robuuste houder voor je motor of terreinwagen.

Echt overal naartoe. De Montana 680t wordt geleverd inclusief recreatiekaart van Europa en een abonnement van 1 jaar op BirdsEye satelietbeelden voor verbeterde navigatie op basis van luchtfoto's. Als je meer gedetailleerde informatie nodig hebt, kun je gemakkelijk kaarten toevoegen aan Montana. Laad TOPO kaarten en trek erop uit, plaats BlueChart g2 vooraf geladen geheugenkaarten voor een heerlijk dagje op het water, of laad City Navigator kaartgegevens met afslag-voor-afslag aanwijzingen op wegen. Of zet papieren kaarten met Custom Maps om in bestanden die je op je Montana kunt downloaden.

Eenvoudig navigeren. De nieuwe Montana 680t is voorzien van een handige, intuïtieve app voor track management om je routes te bekijken en te analyseren. De handheld heeft belangrijke functies voor het buitenleven, zoals een kompas met drie assen en kantelcompensatie dat je koers aangeeft, ook als je stilstaat en het toestel niet horizontaal houdt. Het toestel heeft ook een barometrische hoogtemeter die drukverschillen bijhoudt om je hoogte nauwkeurig te bepalen. Je kunt op de meter zelfs de barometrische druk tegen de tijd afzetten om weersveranderingen in de gaten te houden.

Veel plezier met geocaching. De Montana 680t is voorzien van meer dan 250.000 gesorteerde geocaches van geocaching.com en ondersteunt papierloos geocachen. Op basis daarvan kan op de Montana 680t belangrijke cache-informatie worden opgeslagen en weergegeven, zoals locatie, terrein, moeilijkheidsgraad, tips en beschrijvingen. Je hoeft dus niet langer handmatig coördinaten op te geven en papieren afdrukken mee te nemen. Als je meer geocaches wilt toevoegen, hoef je alleen het GPX-bestand naar je toestel te uploaden, waarna je de zoektocht kunt voortzetten.

Draadloos delen. Met de Montana 680t kunt je jouw waypoints, tracks, routes en geocaches draadloos delen met gebruikers van andere compatibele GPS-toestellen van Garmin. Druk gewoon op de verzendknop om je gegevens over te brengen naar andere toestellen.

Verdubbel het vermogen. De Montana 680t is voorzien van het dubbele batterijsysteem van Garmin dat een maximale gebruiksduur garandeert. Je kunt oplaadbare lithium-ionbatterijen gebruiken of traditionele AA-alkaline batterijen, wat je het beste uitkomt.

Plan je volgende reis. Nieuwe avonturen tegemoet met onze gratis Basecamp software waarmee je kaarten, waypoints, routes en tracks kunt weergeven en ordenen. Met deze gratis routeplanningssoftware kun je zelfs je Garmin Adventures maken en delen met vrienden, familie en mede-avonturiers. BaseCamp geeft topografische kaartgegevens weer in 2D of 3D op je computerscherm, inclusief hoogtelijnen en hoogteprofielen. Dankzij het meegeleverde abonnement op BirdsEye satellietbeelden kun je ook een vrijwel onbeperkt aantal satellietbeelden overbrengen naar je toestel. De Montana is het ultieme navigatietoestel dat de ware avonturier overal mee naartoe kan nemen.

Jaarabonnement op BirdsEye satellietbeelden (softwaredownload vereist). Met het meegeleverde abonnement op BirdsEye satellietbeelden in combinatie met BaseCamp™ kun je gedurende 1 jaar een vrijwel onbeperkt aantal HD-satellietbeelden overbrengen naar de handheld. Als je deze beelden op het toestel hebt geïntegreerd, kunt je er op elk gewenst moment gebruik van maken, ook als het aangeboden eenjarig abonnement is verstreken.

Waterbestendigheid: IPX7 - bestand tegen onderdompeling in water tot een diepte van 1 meter, gedurende 30 minuten.

Specificaties
Sport

Fietsen, Outdoor, Sportvissen, Wandelen, Watersport

Merk

Garmin

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling