Garmin Vector 3S Upgrade Pedal - ProSalton Sportswearhouse
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *
Logo Ps Sportswearhouse Zwart
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *

BLACK FRIDAY DEALS

10% - 65% korting

Gebruik code bf10 of bf25

Garmin Vector 3S Upgrade Pedal

Garmin Vector 3S Upgrade Pedal

 399,99
 365,00
In winkelmand

Garmin Vector 3S Upgrade Pedal

Merk: Garmin

Upgrade je  Vector 3S tot een vermogensmeter met twee sensors en kom te weten hoe je pedaalslag de kracht genereert waarmee je vooruit komt. In combinatie met de Vector 3S (alleen meting in linker pedaal) vormt het upgrade-pedaal een compleet Vector vermogensmeetsysteem dat links-/rechtsbalansgegevens en fietsdynamica genereert. Het ontwerp zonder sensor kan net als elk ander pedaal worden geplaatst. Revolutionaire fietsdynamica laten je zien waar je vermogen genereert tijdens de pedaalslag. Ontdek waar je kracht zet op het pedaal om de juiste positie van de schoenplaat te bepalen. Het upgradepedaal houdt ook bij wanneer en hoelang je in het zadel hebt gezeten en hoelang je op de pedalen hebt gestaan, zodat je kunt bepalen in welke positie je het meest efficiënt bent. Fiets langer, slimmer en connected met de Vector 3 vermogensmeters in je pedalen. Wanneer je een persoonlijke record probeert te verbreken tijdens je volgende race of Gran Fondo, is je vermogen de meest betrouwbare factor om elk moment je prestatie te meten.

Direct in beide pedalen een sensor? Neem dan de Garmin Vector 3. Lees meer

 399,99
 365,00
Op verlanglijstje
Merk:
Garmin
Sport:
Fietsen, Sporten, Triathlon

Productinformatie

Universeel toepasbaar met verschillende Garminproducten.
Universele passing.
Eenvoudige installatie.
Makkelijk uitwisselbaar.

Met het Vector 3S systeem met vermogensmeting in het linker pedaal. De Vector 3S meet het vermogen, de cadans en geavanceerde fietsdynamica-gegevens. Deze gegevens kunnen van pas komen bij het aanpassen van uw training aan uw zwakke en sterke punten om uw prestaties te verbeteren. Het toestel houdt ook bij hoe lang u in een staande positie en in een zittende houding blijft. U meet de effectiviteit van uw houding is, de vermogensfase om te zien hoeveel vermogen u op elk moment produceert tijdens een pedaalslag, en waar de pedaalmidden-offset ligt om te zien waar de druk op het pedaal plaatsvindt voor de juiste positie van uw schoenplaatje. Alle statistieken kunnen worden bekeken op compatibele Edge® fietscomputers en Garmin Connect™ Mobile app. Eenvoudig te bevestigen, te verplaatsen en te gebruiken. Met Vector 3S zijn er geen ingewikkelde keuzes meer voor aandrijfmechanisme of wielen en hoeft u geen externe sensoren/pods te installeren. De Vector 3S kan worden bevestigd zoals elk ander pedaal. Deze vermogensmeter verplaatst u eenvoudig zelf van de ene naar de andere fiets, zonder de hulp van een fietsenmaker. Verder zorgen het strakke ontwerp en de verbeterde ergonomie voor meer ruimte in de bochten, en de precisie van de roestvrijstalen pedaalas en de composiet pedaalkern zijn ontworpen en getest om jarenlang mee te gaan. De levensduur van de batterij is maar liefst 120 uur. Onderdeel van uw connected fiets. Haal alles uit uw training door uw Vector 3S probleemloos te koppelen met compatibele Edge® fietscomputers of fitnesstoestellen met ANT+ of Bluetooth — waaronder compatibele Forerunner® en Fenix® toestellen — en Garmin Connect™ Mobile app. Verder kunt u ook de software eenvoudig met een van deze toestellen bijwerken.Ook kunt u uw ritten achteraf analyseren, gegevens delen, kaarten weergeven, routes plannen en nog veel meer met Garmin Connect™, Strava en TrainingPeaks. Gebruik ANT+ connectiviteit om sterker te worden door Vector 3S te koppelen met TrainerRoad. Met de TrainerRoad app ontvangt u persoonlijke indoorworkouts die zijn gebaseerd op het vermogen van Vector 3S. Het indoor trainingssysteem biedt ook trainingsplannen en gebruiksvriendelijke prestatieanalysehulpmiddelen om al uw binnen- en buitenritten te analyseren.

WAARSCHUWING: Het maximum gewicht van fietsers die het Vector systeem gebruiken, is 105 kg (231 lb). Fietsers die zwaarder zijn, riskeren persoonlijk letsel en schade aan eigendommen.

Specificaties
Sport

Fietsen, Sporten, Triathlon

Kleur

Zwart

Merk

Garmin

Alternatieve producten
Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling