Garmin Watch Vivoactive® 4s Multisporthorloge - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 (m.u.v. Hotspot Design)
Prosalton
Garmin Watch Vivoactive® 4s Multisporthorloge

Garmin Watch Vivoactive® 4s Multisporthorloge

 279,99
 265,00
In winkelmand
+12

Garmin Watch Vivoactive® 4s Multisporthorloge

Merk: Garmin

De Garmin Vívoactive 4s is een robuuste en veelzijdige GPS-smartwatch die jouw sportprestaties op een hoger niveau brengt én zeker niet misstaat aan jouw pols! De Garmin Vívoactive 4s is, door zijn behuizing van 40 mm, de kleinere variant op de Vívoactive 4. Naast alle functionaliteiten van een smartwatch is de Garmin Vívoactive 4s dé aanvulling op jouw sportavonturen! Lees meer

Merk:
Garmin
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het Garmin-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Modelafhankelijk ondersteuning satellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo)
Ingebouwde sportapps
LiveTrack
Connectie met andere Garmin apparatuur
Trainingsplannen maken
Geavanceerde metingen

Via de Garmin Connect app kun je workouts met animaties op het scherm downloaden, zodat je altijd aan je techniek en houding kunt werken. Hiernaast kun je trainingsschema's op de Vívoactive 4s laden, waardoor de Garmin in detail jouw prestaties kan bijhouden. Van de rustmomenten en het aantal herhalingen tot volledige workout-sessies, de Vívoactive 4s zorgt er altijd voor dat je zo optimaal mogelijk aan het bewegen bent. Met meer dan 20 sportapps voor verschillende disciplines, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen en golf, heb je ook altijd de juiste benodigdheden en informatie bij de hand. Alsof je een persoonlijke coach hebt!

Tijdens het sporten wil je niet steeds met je telefoon in de hand zitten, maar ook niet afgesloten zijn van de buitenwereld. De Vívoactive 4s is een echte smartwatch en te koppelen aan jouw smartphone. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van berichtjes, notificaties en e-mails, maar kun je zelf via LiveTrack ook direct jouw sportprestaties uploaden. Dit alles terwijl je naar je eigen gemaakte afspeellijst van muziek luistert! Verbind de Vívoactive 4s met bijvoorbeeld Spotify en download je favoriete nummers eenvoudig naar het horloge. Na het verbinden van een bluetooth hoofdtelefoon is sporten door je favoriete muziek nooit meer saai! Kortom, alles wat je nodig hebt zit aan je pols.

Jouw smartphone hoef je dus niet bij de hand te houden, maar een portemonnee kun je lekker thuislaten. De Vívoactive 4s beschikt namelijk over Garmin Pay™. Hiermee kun je jouw betaalpas koppelen aan de smartwatch en contactloos betalen. Aan alle veiligheid is uiteraard gedacht. Zo is het altijd nodig om 1 maal per 24 uur je persoonlijk aangemaakte pincode in te voeren. Ook registreert het horloge door de hartslagsensor of je het horloge daadwerkelijk draagt. Laat je contant geld en bankpas dus gerust veilig thuis tijdens je training!

Het display van de Garmin Vívoactive 4s is goed afleesbaar in zonlicht, waardoor je met deze GPS-smartwatch ook tijdens de mooiste en meest zonnige dagen lekker naar buiten kunt om te bewegen. Verder wordt het scherm beschermd door Corning® Gorilla® Glass 3. Dit extra duurzame glas is chemisch versterkt en daardoor beter bestand tegen beschadigingen. Ook is de Vívoactive 4s waterdicht, met een 5 ATM rating. Hierdoor is de Vívoactive 4s ook te gebruiken tijdens het zwemmen! Kortom, met de Vívoactive 4s wordt sporten lekker zorgeloos en kun je focussen op het genieten.

Specificaties
Sport

Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Merk

Garmin

Kleur

Grijs, Wit, Zwart

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling