Garmin - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *
Prosalton

BLACK FRIDAY DEALS

10% - 65% korting

Gebruik code bf10 of bf25

Gebouwd voor de toekomst!

Vier eenvoudige woorden die de producten, het bedrijf en de cultuur van Garmin beschrijven. Als toonaangevende wereldwijde fabrikant op het gebied van navigatie en GPS maakt Garmin innovatieve producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Producten die aansluiten bij de passie en belangrijke activiteiten in het leven van onze klanten. De gebruiksvriendelijke producten van Garmin zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde. Ze beschikken tevens over innovatieve functies, die het leven van gebruikers veraangenamen.

Garmin telt meer dan 11.400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld.

Waarom Garmin?

Wielrenners en toerfietsers hebben technologie nodig waarop ze kunnen vertrouwen. Bekijk gedetailleerde gegevens over je prestaties of plan je volgende rit, het is allemaal mogelijk.

Waarom ProSalton?

Bij ProSalton kun je terecht voor GPS-fietscomputers, afslag-voor-afslag-navigatie, fietsroutes, veiligheidsfuncties en meer. ProSalton gaat net even verder in service en uitleg. Bezoek onze showroom en ervaar het zelf.