ProSalton 1.0 - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95 *
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Logo Ps Sportswearhouse Zwart
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95 *
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

BLACK FRIDAY DEALS

10% - 65% korting

Gebruik code bf10 of bf25

Importeur van

Geen risico. Geen zorgen.

Gewoon de perfecte uitstraling en pasvorm.

Wij passen de standaardmaten van onze custom sportswear aan naar je eigen persoonlijke behoefte.

Dit kan zijn langere mouwen, een bredere kraag, kortere body, of iets anders; jij geeft zelf aan wat je prettig vindt!

Voor deze op-maat-maak-service worden geen kosten in rekening gebracht.

Wie zijn wij?

ProSalton sportswear is al geruime tijd specialist in het leveren van op-maat-gemaakte sportkleding in elk design en huisstijl denkbaar, de zogenoemde custom sportswear. Ook collectie sportkleding enaccessoires behoren tot ons assortiment. Met oog voor detail en passie voor perfectie bieden wij je een keuze in het luxere aanbod sportkleding vindbaar in de branche, maar daarnaast zijn wij ook graag je partner in de basis- en standaardkwaliteiten. Voor elk budget hebben wij een oplossing.

Leverancier in sportkleding in de breedste zin van het woord met een specialisme in m.n. wielerkleding, maar ook aanverwante sporten als triathlon, schaatsen en hardlopen.

Ook voor andere teamgerelateerde of individueel te beoefenen sporten ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden!

Wie is onze klant?

Je neemt geen genoegen met standaardmaten en -collecties uit de massa-productie-industrie.
Je bent op zoek naar topkwaliteit gepersonaliseerde sportkleding die individueel op maat gemaakt kan worden in elk design of huisstijl denkbaar. Het assortiment sportkleding bij ProSalton custom sportswear is zo samengesteld dat je kledingstuk er altijd tussen zit!

Met onze Op-maat-maak-service wordt sportkleding een perfect fit!

En wanneer je voorkeur wel uitgaat naar collectie sportkleding uit de productie-industrie dan wil je iets unieks. Anders dan het standaard aanbod van de grote merken verkrijgbaar via de speciaalzaken en grote internetshops. Je zoekt, naast service en advies, luxe en elegantie. Een moderne look, ongeëvenaard comfort, topkwaliteit en innovatieve details.

Hoe werkt het?

Sportkleding speelt een belangrijke rol bij je persoonlijke sportbeleving en -plezier. De juiste keuze van materialen, het draagcomfort en de uitstraling maken dit een stuk aangenamer. Bij ProSalton Sportswear ben je aan het juiste adres. Wij maken luxe  professionele kwaliteit voor iedereen toegankelijk.

In onze categorie Custom Sportswear compleet in je eigen huisstijl en, indien gewenst, zelfs in je persoonlijke unieke maatvoering.

Contact Advies V2 215x215 1

Contact & advies

Je bent altijd welkom voor vrijblijvend contact en advies vanuit de wens en behoefte naar sportkleding in eigen ontwerp en juiste maatvoering. Sportkleding voor sportevenementen, individu, groep, vereniging of bedrijf.

Offerte V2 215x215 1

Offerte

Vanuit het onderlinge contact en vanwege de verschillende mogelijkheden worden voorafgaande aan de offerte je wensen bepaald, waarna je een offerte-op-maat ontvangt o.b.v. datgene wat het beste past bij je wensen en budget.

Ontwerp V2 215x215 1

Ontwerp

Je kunt zelf je eigen ontwerp maken met onze 3D-configurator of je kunt één van onze designers vragen een ontwerp-op-maat te maken. Een ontwerp-op-maat is GRATIS, echter in aanvang worden kosten doorberekend.

Maten Opnemen V2 215x215 1

Maten bepalen

Voorafgaande aan het bestellen en produceren, stellen we de juiste maten vast. Je kiest een maat vanuit de maattabel of d.m.v. een pas-sessie voor maatwerk incl. op-maat-maak-service in onze showroom of op locatie.

Bestellen Productie V2 215x215 1

Bestellen & productie

Voor definitieve bestelling worden het juiste design, de maten en hoeveelheden nog een keer gecontroleerd. Je doet 50% aanbetaling. Levertijd is afhankelijk van het seizoen 3-6 weken. Vraag naar de actuele levertijden!

Afrekenen Afleveren V2 215x215 1

Betalen & afleveren

Voorafgaande aan de aflevering voldoe je het resterende 50% deel van de openstaande factuur. Kosten voor het ontwerp-op-maat zullen worden verrekend. Aflevering vindt, indien gewenst, plaats in gesorteerde pakketten.