Hotspot Design - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *
Prosalton

BLACK FRIDAY DEALS

10% - 65% korting

Gebruik code bf10 of bf25

Hotspot Design

Hotspot Design

Hotspot Design is ontstaan ​​uit een diepe visserijpassie van de oprichters die, dankzij hun creatieve vaardigheden en hun ervaring op het gebied van kleding, een toonaangevend bedrijf konden worden in de viskledingmarkt. Hotspot Design vervaardigt unieke en originele producten, allemaal gekenmerkt door het Italiaanse design, door hoogwaardige kledingstukken en door de modernste druktechnieken. Alle producten zijn tot in het kleinste detail met de grootste zorg bedacht, ontworpen, gepland en geproduceerd.

Alle producten kenmerken zich doorgaans door een trendy lijn met moderne snit. We hebben het over technische en outdoorproducten die niet alleen geschikt zijn voor visactiviteiten, maar die ook overal en elke dag casual kunnen worden gedragen en niet in het straatbeeld onder doen voor de beroemdste modemerken.

Waarom Hotspot Design?

Sportvissers hebben kleding nodig waarop ze kunnen vertrouwen. Kleding van Hotspot Design heeft een ultiem draagcomfort en is naast functioneel ook esthetisch en stijltechnisch uniek.

Waarom ProSalton?

Bij ProSalton kun je terecht voor sportvisserij-artikelen en meer. In samenwerking met Roofvisweb.nl gaat ProSalton net even verder in service. Neem contact op en ervaar het zelf.