Bestellen en leveren - ProSalton
Persoonlijk advies & contact
Maatwerk sportkleding
Snelle levering
GRATIS verzending vanaf € 13,95
Bestellen en leveren

Betaling

De prijzen in de webshop zijn in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten door heel Nederland. Op de factuur die je na de bestelling van ons ontvangt worden de kosten van het product en de verzendkosten gespecificeerd.

iDeal

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij vrijwel alle Nederlandse banken. De betaling in onze webshop verloopt via onze payment provider Mollie.

Overboeking

Betalen per overboeking is ook mogelijk. Nadat je betaling door onze payment provider (Mollie) bevestigd is zullen wij overgaan tot het verzenden van de bestelling.

PayPal

Paypal is net als iDEAL een manier om op een veilige manier online aankopen kunt doen. Via Paypal is het ook mogelijk om bestellingen af te rekenen met een creditcard.

Creditcard

Je kunt bij ons ook betalen met alle bekende creditcards zoals Visa en Mastercard.

Bancontact / Mistercash

Wij ondersteunen ook betalingen via Bancontact / MisterCash.

Verzending

Voor bestellingen tot 50 euro rekenen we 6,95 euro verzendkosten, bij bestellingen van 50 euro of meer verzenden we binnen Nederland altijd gratis! We versturen onze bestellingen altijd met PostNL. Op het moment dat we een verzendlabel hebben aangemaakt ontvang je automatisch een mail met een track&trace van PostNL.

Voor bestellingen vanuit België zijn we dankzij de Nederlandse posttarieven helaas genoodzaakt om €7,50 euro aan verzendkosten te rekenen.

Ordering from abroad is also possible. We deliver worldwide! You can calculate shipping costs when checking out. When it’s not possible to deliver to your country just e-mail us at info@f-lite.nl and we will work something out!

Levertijden

Alle aangeboden artikelen hebben we op voorraad en versturen we binnen 3 werkdagen.