Laat je opmeten - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95
Prosalton
Laat je opmeten

ProSalton Op-maat-maak-service

Onze ProSalton op-maat-maak-service komt voort uit het idee dat elke persoon op deze wereld in dezelfde  standaardmaten zou moeten passen een idee is dat wij bestrijden. Ervaar ongeëvenaarde pasvorm en gevoel in de sportkleding van ProSalton custom sportswear dat speciaal voor je gemaakt is en waarbij je eigen unieke maten centraal staan. Wij passen de standaardmaten aan naar je eigen persoonlijke behoefte. Dit kan zijn langere mouwen, bredere kraag, kortere body, of iets anders; jij geeft zelf aan wat je prettig vindt!

Voor deze Op-maat-maak-service worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Ben je nieuwe custom sportwearklant? Ervaar onze pasvormgarantie.

LET OP:

Deze maattabel is alleen te gebruiken i.c.m. ons assortiment

ProSalton custom sportswear

De maattabel is bedoeld als hulpmiddel om de juiste maat te bepalen. Gebruik deze dan ook als richtlijn, waarbij de definitieve vaststelling van je maat onder je eigen verantwoordelijkheid valt. De passing van de kleding is Noord-Europees. Dit houdt veelal in dat je normale confectiemaat ook de maat van deze sportkleding is. Wanneer je fan bent van een slim fit-tenue bestel dan wellicht zelfs een maatje kleiner.

TIP: Gebruik de Sizer app i.c.m. met onze maattabel.

Voordeel van deze Sizer app is dat je maten digitaal ingemeten worden. Deze app is zeer vriendelijk en makkelijk in gebruik.

Binnen enkele tellen heb je je eigen maten inzichtelijk.

Bezoek onze showroom