Smith bril Attack MAG MTB Matte Red Rock ChromaPop™ Lens Blue - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 (m.u.v. Hotspot Design)
Prosalton
Smith bril Attack MAG MTB Matte Red Rock ChromaPop™ Lens Blue

Smith bril Attack MAG MTB Matte Red Rock ChromaPop™ Lens Blue

 229,95
 169,95
In winkelmand
+3

Smith bril Attack MAG MTB Matte Red Rock ChromaPop™ Lens Blue

Merk: Smith Optics

De Attack MTB is voorzien van Smiths MAG ™ lensuitwisselingssysteem waarmee je snel kunt wisselen tussen de meegeleverde heldere en zwakke ChromaPop ™ lenzen; het zicht op het pad verbeteren, ongeacht de lichtomstandigheden. Voor een mistvrij zicht heeft de Attack MTB een ventilatiekanaal in het voorhoofd van de grotere lens met maximale dekking. Deze details, gecombineerd met de veilige pasvorm van een hydrofiel neuspad met twee standen en megol-brillen, maken het het meest complete trailrunning-brilstuk in onze collectie.

Bij deze bril ontvang je ook een 2e lens; ChromaPop™ Contrast Roze. Lees meer

 229,95
 169,95
Op verlanglijstje
Merk:
Smith Optics
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Sportvissen, Triathlon, Voetbal, Wandelen

Productinformatie

ChromaPop™ lensen
Lichtgewicht
Uitstekende ventilatie
Makkelijk verstelbaar
100% UV protectie

VERANDEREN IS EENVOUDIG MET DE SMITH MAG ™ QUICK RELEASE LENS CHANGE SYSTEM
De volgende generatie Smith Performance-brillen is gearriveerd. De aërodynamisch ontworpen Attack en Attack Max zijn sneller in elk detail. Ervaar met een simpele klik het geluid van snelheid met Smith MAG ™ uitwisselbare technologie; een innovatie die snel mogelijk maakt ChromaPop ™ lens wisselen voor wisselende lichtomstandigheden.

MECHANISME
Twee tegengestelde N52 neodymium magneten, met de hoogste aantrekkingskracht op maat verhouding, in de spuitgegoten slaaplip intuïtief gescheiden om de slaap op de lensdrager te laten glijden, waardoor een vergrendeling ontstaat mechanische koppeling die krachten en rotatie tijdens overmatige uitrekking weerstaat en optische spanning op de lens vermindert.

UITGEBREID VELD VAN MENING
Als je meer ziet, kun je meer doen. Met een uitgestrekt gezichtsveld enononderbroken zichtlijnen, zelfs in eenagressieve rijpositie; de aanval en Attack Max-lenzen bieden ongeëvenaard niveaus van bescherming tegen zonlicht, wind en puin.

CHROMAPOP ™ PRESTATIE
Of het nu op het pad is of op de weg, onze gepatenteerde lenstechnologie helpt u daarbij zie detail en kleur buiten normaal mogelijkheden. ChromaPop ™ -filters specifiek golflengten die kleurverwarring veroorzaken en levert meer definitie, meer natuurlijke kleur en ongeëvenaarde helderheid via een geïnstalleerde zonnetint voor heldere omstandigheden en een meegeleverde contrasttint voor laag lichtomstandigheden.

VERSTELBARE NEUSPADS IN TWEE STANDEN
Opgewaardeerde in twee standen verstelbare neuskussens stellen u in staat om de comfort en pasvorm op basis van de vorm van je neusbrug. Hierdoor kun je ook de Attack en Attack Max strategisch verder positioneren van je voorhoofd om te maximaliseren ventilatie en helpen beslaan van de lens te voorkomen tijdens verschillende inspanningen en omstandigheden.

ONZICHTBARE PASVORM
Met een frameloze, lichtgewicht (29,2 g Attack en 31,6 g Attack Max) wrap-around ontwerp, Attack en Attack Max verdwijnt op de berijders gezicht terwijl de ventilatie en integratie met Smith cycling wordt gemaximaliseerd helmen. Uitgebreide hydrofiele megol-veren en verbeterde neuskussens met twee posities zorgen voor een veilige comfortabele pasvorm.

Specificaties
Merk

Smith Optics

Sport

Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Sportvissen, Triathlon, Voetbal, Wandelen

Kleur

Blauw, Rood

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling