Smith bril Ruckus Mat Black ChromaPop™ Lens Platinum - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 (m.u.v. Hotspot Design)
Prosalton
Smith bril Ruckus Mat Black ChromaPop™ Lens Platinum

Smith bril Ruckus Mat Black ChromaPop™ Lens Platinum

 189,95
 149,95
In winkelmand
+1

Smith bril Ruckus Mat Black ChromaPop™ Lens Platinum

Merk: Smith Optics

Smith heeft de PivLock ™ Ruckus gebouwd met een unisex pasvorm en maat. Met opnieuw ontworpen PivLock ™ -technologie met verwisselbare lenzen, is deze lens met gemiddelde dekking 27 gram en is het de lichtste lens in onze Velocity zonnebrilcollectie. De PivLock ™ Ruckus wordt geleverd met 2 verwisselbare ChromaPop ™ -lenzen, twee-positie megol-neuspads en dunne megol-pootjes voor compatibiliteit met de helm en antislipcomfort voor de hele dag prestaties op de fiets. Lees meer

 189,95
 149,95
Op verlanglijstje
Merk:
Smith Optics
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Hengelsport, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Sportvissen, Triathlon, Voetbal, Wandelen

Productinformatie

ChromaPop™ lensen
Uitstekende ventilatie
Makkelijk verstelbaar
100% UV protectie
Lichtgewicht

VERANDEREN IS EENVOUDIG MET DE SMITH PIVLOCK ™
De baanbrekende PivLock-serie van Smith Optics biedt gestroomlijnde, lichtgewicht prestaties en ongeëvenaarde uitwisselbaarheid. Deze vervangende lenzen zijn voorzien van onze beroemde carbonische TLT-lenzen voor helderheid en een hydroleofobe coating voor vocht- en veegvastheid. Nu beschikbaar met revolutionaire ChromaPop-technologie voor scherpere, eenvoudigere en snellere prestaties.

UITGEBREID VELD VAN MENING
Als je meer ziet, kun je meer doen. Met een uitgestrekt gezichtsveld en ononderbroken zichtlijnen, zelfs in eenagressieve rijpositie; de aanval en verwisselbare Ruckus-lenzen bieden ongeëvenaard niveaus van bescherming tegen zonlicht, wind en puin.

CHROMAPOP ™ PRESTATIE
Of het nu op het pad is of op de weg, onze gepatenteerde lenstechnologie helpt u daarbij zie detail en kleur buiten normaal mogelijkheden. ChromaPop ™ -filters specifiek golflengten die kleurverwarring veroorzaken en levert meer definitie, meer natuurlijke kleur en ongeëvenaarde helderheid via een geïnstalleerde zonnetint voor heldere omstandigheden en een meegeleverde contrasttint voor laag lichtomstandigheden.

VERSTELBARE NEUSPADS IN TWEE STANDEN
Opgewaardeerde in twee standen verstelbare neuskussens stellen u in staat om de comfort en pasvorm op basis van de vorm van je neusbrug. Hierdoor kun je ook de Ruckus strategisch verder positioneren van je voorhoofd om te maximaliseren ventilatie en helpen beslaan van de lens te voorkomen tijdens verschillende inspanningen en omstandigheden.

ONZICHTBARE PASVORM
Met een frameloze, lichtgewicht wrap-around ontwerp, verdwijnt op de berijders gezicht terwijl de ventilatie en integratie met Smith cycling wordt gemaximaliseerd helmen. Uitgebreide hydrofiele megol-veren en verbeterde neuskussens met twee posities zorgen voor een veilige comfortabele pasvorm.

Specificaties
Merk

Smith Optics

Sport

Fietsen, Hardlopen, Hengelsport, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Sportvissen, Triathlon, Voetbal, Wandelen

Kleur

Zwart

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling