Smith bril Tempo MAX Black ChromaPop™ Polarized Lens Platinum - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *
Prosalton

BLACK FRIDAY DEALS

10% - 65% korting

Gebruik code bf10 of bf25

Smith bril Tempo MAX Black ChromaPop™ Polarized Lens Platinum

Smith bril Tempo MAX Black ChromaPop™ Polarized Lens Platinum

 199,95
 144,95
In winkelmand

Smith bril Tempo MAX Black ChromaPop™ Polarized Lens Platinum

Merk: Smith Optics

Geïnspireerd door de behoefte aan snelheid, is Tempo ons nieuwe Velocity-prestatieframe met verwisselbare dubbele lenzen. Gebruikmakend van een lens met gemiddelde dekking, zal deze high-wrap 9 base twin-lens stijl met ChromaPop™ technologie je trail- en wegvriendelijke visuele prestaties geven. Met antislip megol-neuskussentjes en tempeloppervlakken om u te helpen gemakkelijk over de finish te komen. Inclusief reserveset ChromaPop™ Contrast Rose Flash-lenzen. Lees meer

 199,95
 144,95
Op verlanglijstje
Merk:
Smith Optics
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Sportvissen, Triathlon, Voetbal, Wandelen

Productinformatie

ChromaPop™ lensen
Lichtgewicht
Uitstekende ventilatie
Makkelijk verstelbaar
100% UV protectie

UITGEBREID VELD VAN MENING
Als je meer ziet, kun je meer doen. Met een uitgestrekt gezichtsveld en ononderbroken zichtlijnen, zelfs in eenagressieve rijpositie; de aanval en verwisselbare Tempo-lenzen bieden ongeëvenaard niveaus van bescherming tegen zonlicht, wind en puin.

CHROMAPOP ™ PRESTATIE
Of het nu op het pad is of op de weg, onze gepatenteerde lenstechnologie helpt u daarbij zie detail en kleur buiten normaal mogelijkheden. ChromaPop ™ -filters specifiek golflengten die kleurverwarring veroorzaken en levert meer definitie, meer natuurlijke kleur en ongeëvenaarde helderheid via een geïnstalleerde zonnetint voor heldere omstandigheden en een meegeleverde contrasttint voor laag lichtomstandigheden.

VERSTELBARE NEUSPADS IN TWEE STANDEN
Opgewaardeerde in twee standen verstelbare neuskussens stellen u in staat om de comfort en pasvorm op basis van de vorm van je neusbrug. Hierdoor kun je ook de Tempo strategisch verder positioneren van je voorhoofd om te maximaliseren ventilatie en helpen beslaan van de lens te voorkomen tijdens verschillende inspanningen en omstandigheden.

ONZICHTBARE PASVORM
Met een frameloze, lichtgewicht wrap-around ontwerp, verdwijnt op de berijders gezicht terwijl de ventilatie en integratie met Smith cycling wordt gemaximaliseerd helmen. Uitgebreide hydrofiele megol-veren en verbeterde neuskussens met twee posities zorgen voor een veilige comfortabele pasvorm.

Specificaties
Merk

Smith Optics

Sport

Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Sportvissen, Triathlon, Voetbal, Wandelen

Kleur

Zwart

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling