Smith bril Tempo MAX Black Photochromatic Lens Clear to Grey - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 (m.u.v. Hotspot Design)
Prosalton
Smith bril Tempo MAX Black Photochromatic Lens Clear to Grey

Smith bril Tempo MAX Black Photochromatic Lens Clear to Grey

 189,95
 144,95
In winkelmand
+1

Smith bril Tempo MAX Black Photochromatic Lens Clear to Grey

Merk: Smith Optics

Geïnspireerd door de behoefte aan snelheid, is Tempo ons nieuwe Velocity-prestatieframe met verwisselbare dubbele lenzen. Gebruikmakend van een lens met gemiddelde dekking, zal deze high-wrap 9 base twin-lens stijl met ChromaPop™ technologie (niet inbegrepen) je trail- en wegvriendelijke visuele prestaties geven. Met antislip megol-neuskussentjes en tempeloppervlakken om u te helpen gemakkelijk over de finish te komen.

De photochrome lenzen zijn gemaakt van optisch polycarbonaat en zijn zowel slag- als krasbestendig. Ze blokkeren 100% van de schadelijke UV-stralen en worden donkerder bij blootstelling aan UV-licht. Wedstrijdschutters, golfers en andere sportliefhebbers zijn dol op het feit dat de lenzen zich automatisch aanpassen aan veranderende lichtomstandigheden. De Clear to Grey lenzen zijn voorzien van de nieuwste photochrome technologie waardoor de lenzen sneller overgaan dan welk soortgelijk artikel dan ook op de markt. Lees meer

 189,95
 144,95
Op verlanglijstje
Merk:
Smith Optics
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Hengelsport, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Sportvissen, Triathlon, Voetbal, Wandelen

Productinformatie

Met zon meekleurende glazen
Lichtgewicht
Uitstekende ventilatie
Makkelijk verstelbaar
100% UV protectie

UITGEBREID VELD VAN MENING
Als je meer ziet, kun je meer doen. Met een uitgestrekt gezichtsveld en ononderbroken zichtlijnen, zelfs in een agressieve rijpositie; de aanval en verwisselbare Tempo-lenzen bieden ongeëvenaard niveaus van bescherming tegen zonlicht, wind en puin.

VERSTELBARE NEUSPADS IN TWEE STANDEN
Opgewaardeerde in twee standen verstelbare neuskussens stellen u in staat om de comfort en pasvorm op basis van de vorm van je neusbrug. Hierdoor kun je ook de Tempo strategisch verder positioneren van je voorhoofd om te maximaliseren ventilatie en helpen beslaan van de lens te voorkomen tijdens verschillende inspanningen en omstandigheden.

ONZICHTBARE PASVORM
Met een frameloze, lichtgewicht wrap-around ontwerp, verdwijnt op de berijders gezicht terwijl de ventilatie en integratie met Smith cycling wordt gemaximaliseerd helmen. Uitgebreide hydrofiele megol-veren en verbeterde neuskussens met twee posities zorgen voor een veilige comfortabele pasvorm.

Specificaties
Merk

Smith Optics

Sport

Fietsen, Hardlopen, Hengelsport, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Sportvissen, Triathlon, Voetbal, Wandelen

Kleur

Zwart

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling