Smith bril Trackstand Mat Jade ChromaPop™ Lens Green - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *
Prosalton

BLACK FRIDAY DEALS

10% - 65% korting

Gebruik code bf10 of bf25

Smith bril Trackstand Mat Jade ChromaPop™ Lens Green

Smith bril Trackstand Mat Jade ChromaPop™ Lens Green

 169,95
 119,95
In winkelmand

Smith bril Trackstand Mat Jade ChromaPop™ Lens Green

Merk: Smith Optics

Snel kijken en aanvoelen waren de sleutels bij het creëren van Tempo Max - ons nieuwe Velocity-prestatieframe met verwisselbare lenzen met uitgebreide dekking die ideaal zijn voor de snelste gebruikers. Met een iets grotere, agressievere lensgrootte dan het Tempo-frame, is deze Trackstand high -wrap 9 basisstijl met ChromaPop-technologie geeft je weg- en trailvriendelijke visuele prestaties. Met antislip megol-neuspads en tempeloppervlakken om je te helpen gemakkelijk over de finish te komen. Lees meer

 169,95
 119,95
Op verlanglijstje
Merk:
Smith Optics
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Sportvissen, Triathlon, Voetbal, Wandelen

Productinformatie

ChromaPop™ lensen
Lichtgewicht
Uitstekende ventilatie
Makkelijk verstelbaar
100% UV protectie

UITGEBREID VELD VAN MENING
Als je meer ziet, kun je meer doen. Met een uitgestrekt gezichtsveld en ononderbroken zichtlijnen, zelfs in eenagressieve rijpositie; de aanval en verwisselbare Trackstand-lenzen bieden ongeëvenaard niveaus van bescherming tegen zonlicht, wind en puin.

CHROMAPOP ™ PRESTATIE
Of het nu op het pad is of op de weg, onze gepatenteerde lenstechnologie helpt u daarbij zie detail en kleur buiten normaal mogelijkheden. ChromaPop ™ -filters specifiek golflengten die kleurverwarring veroorzaken en levert meer definitie, meer natuurlijke kleur en ongeëvenaarde helderheid via een geïnstalleerde zonnetint voor heldere omstandigheden en een meegeleverde contrasttint voor laag lichtomstandigheden.

VERSTELBARE NEUSPADS IN TWEE STANDEN
Opgewaardeerde in twee standen verstelbare neuskussens stellen u in staat om de comfort en pasvorm op basis van de vorm van je neusbrug. Hierdoor kun je ook de Trackstand strategisch verder positioneren van je voorhoofd om te maximaliseren ventilatie en helpen beslaan van de lens te voorkomen tijdens verschillende inspanningen en omstandigheden.

ONZICHTBARE PASVORM
Met een frameloze, lichtgewicht wrap-around ontwerp, verdwijnt op de berijders gezicht terwijl de ventilatie en integratie met Smith cycling wordt gemaximaliseerd helmen. Uitgebreide hydrofiele megol-veren en verbeterde neuskussens met twee posities zorgen voor een veilige comfortabele pasvorm.

Specificaties
Merk

Smith Optics

Sport

Fietsen, Hardlopen, Roeien, Schaatsen, Skiën, Sporten, Sportvissen, Triathlon, Voetbal, Wandelen

Kleur

Groen

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling