Smith helm Ignite MIPS Matte Black - ProSalton
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *
Prosalton

BLACK FRIDAY DEALS

10% - 65% korting

Gebruik code bf10 of bf25

Smith helm Ignite MIPS Matte Black

Smith helm Ignite MIPS Matte Black

 249,95
 219,95
In winkelmand
+1

Smith helm Ignite MIPS Matte Black

Merk: Smith Optics

Voor high-performance fietsers die op zoek zijn naar elk voordeel in een aerodynamische racehelm, introduceert Smith de nieuwe Ignite-helm. Door de combinatie van het nieuwe aerodynamische profiel, optimale ventilatie en volledig geïntegreerde oogopslag, is de Ignite een race-ready helm ontworpen om de prestaties te verbeteren. Lees meer

Merk:
Smith Optics
Sport:
Fietsen, Triathlon

Productinformatie

MIPS
Lichtgewicht
Uitstekende ventilatie
Makkelijk verstelbaar
Innovatieve Koroyd® protectie

Koroyd® biedt superieure schokabsorptie, ontwerpflexibiliteit, en ventilatie in vergelijking met traditioneel gebruikte materialen in helmconstructie. Door gebruik te maken van kreukelzonecilinders die gelijkmatig verpletteren bij impact, Koroyd® beheert energie efficiënter met minder volume dan enige ander beschermingsmateriaal op de markt. In tegenstelling tot traditionele beschermingsmaterialen absorberen en converteren Koroyd®-cilinders meer kinetische energie, terwijl de luchtstroom toeneemt en het totale gewicht vermindert. Niet alle helmen zijn gelijk gemaakt.

Ontwikkeld als energie-absorber in de lucht- en ruimtevaart industrie bleken cilindrische structuren er één te zijn van de sterkste vormen van de natuur; een vorm dat de grootste impactabsorptie kent voor een bepaalde lengte. Koroyd® gebruikt cilinders om een ​​structuur te creëren die zich anders gedraagt dan traditionele beschermingsmaterialen. Traditioneel materialen werken als een veer die energie opslaat en het dan vrijgeeft. Koroyd® is een echte energie-absorber die de kinetische energie om zet door te verfrommelen. Dit vertaalt zich naar een betere opname van impactenergie.

De toevoeging van een multi-directioneel impactbeschermingssysteem (MIPS®) voering vermindert de rotatiekrachten waaraan de hersenen worden blootgesteld tijdens schuine impacts op het hoofd. Smith-helmen zijn gemaakt om directe schokken efficiënt te absorberen, en wanneer ze worden gecombineerd met MIPS, wordt de helmvoering van het hoofd gescheiden door een glijvlak met lage wrijving waardoor het hoofd tijdens een botsing kan glijden en het aantal gevallen van traumatisch hersenletsel kan verminderen.

Specificaties
Merk

Smith Optics

Sport

Fietsen, Triathlon

Kleur

Groen, Zwart

Maat

51-55, 55-59, 59-62

Alternatieve producten
Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling