TACX - ProSalton Sportswearhouse
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *
Logo Ps Sportswearhouse Zwart
Usp1
Persoonlijk advies & contact
Usp2
Maatwerk sportkleding
Usp3
Snelle levering
Usp4
GRATIS verzending vanaf € 13,95 *

BLACK FRIDAY DEALS

10% - 65% korting

Gebruik code bf10 of bf25

TACX

Fietsers in hart en nieren
Vanaf het begin is Tacx al nauw betrokken bij de wielersport. Dit is altijd de leidraad geweest in de beslissingen en heeft Tacx gebracht tot waar het nu staat. Toen wielrenners hoge kwaliteit fietsonderdelen nodig hadden, maakten Tacx dit mogelijk door ze zelf te produceren. Toen renners zich wilden opwarmen voor een race, is het merk gestart met het maken van rollenbanken. Toen renners effectief wilden trainen in de winter, is Tacx fietstrainers gaan maken. En toen er efficiënter getraind moest worden, is het interactief gemaakt!

Geschiedenis en ontwikkeling
Op 1 mei 1957 is Tacx gestart als fietsenwinkel in Wassenaar. In 1964 begonnen het merk met het ontwikkelen van uitlaten voor motoren, de eerste stap richting meer. In 1969 verplaatste de fietsenwinkel in het dorp naar een kleine fabriek op een industrieterrein. Naast rollenbanken introduceerden Tacx indoor fietstrainers en fietsendragers voor auto’s. Later werden bidons en gereedschappen toegevoegd aan het productassortiment. Wat ooit begon als een kleine, lokale fietsenwinkel en bescheiden producent van rollenbanken is uitgegroeid tot een wereldwijd welbekend merk dat innovatieve producten biedt aan atleten in meer dan 80 landen.

Waarom TACX?

Een Nederlands product! Eén van de grote krachten van het merk ligt in het feit dat praktisch alles in eigen huis wordt ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Tacx garandereert dat alle producten van hoge kwaliteit zijn.

Waarom ProSalton?

Bij ProSalton kun je terecht voor Tacx. Grensverleggende innovatie en apparatuur. ProSalton gaat net even verder in service en uitleg. Bezoek onze webshop of neem contact op en ervaar het zelf.